ضرورت استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی

ضرورت استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی

ضرورت استفاده از دستگاه های تصفیه آب خانگی بستگی به میزان آلاینده های موجود در آب منطقه دارد. میزان آلودگی آب در مناظق مختلف متفاوت می باشد و در هر منطقه نسبت آلاینده ها با هم فرق دارد. لذا با استفاده از روشها و دستگاه های تست آلودگی آب، می توان به میزان سختی آب و آلودگی آن پی برد.

مصرف مداوم آب آشامیدنی لوله کشی شهری که سرشار از انواع املاح مضر است میتواند تهدیدی برای سلامتی شما عزیزان باشد . آب آشامیدنی حاوی بسیاری از باکتری ها ، ویروس ها و سایز میکرو ارگانیسم هاست و در صورت مصرف مداوم آب ناسالم میتواند منجر به بیماری هایی در داخل و بیرون از بدن شما شود . اگر چه شاید فکر کنید آب آشامیدنی لوله کشی شهری تصفیه شده است اما تصفیه کامل آب در سطح شهرها هزینه های هنگفت داشته و این موضوع بر روی آب آشامیدنی انجام نمیگردد و همچنان آب آشامیدنی حاوی آلاینده های مضر بسیاریست . و شما میتوانی با دستگاه های تصفیه آب خانگی تمامی مواد مضر در آب را ازبین ببرید.

عوامل زیر لزوم استفاده از دستگاه های تصفیه آب خانگی را ایجاد می کنند.

خطرات میکروبیولوژیکی

باکتری ها: باکتری های بیماری زا ترین مواد موجود در آب هستند که نتیجه آلودگی آب به مدفوع انسان یا حیوان است. مواد ضد عفونی کننده مانند کلر معمولا باکتری ها را از بین می برد. تهدید بالقوه دیگر باکتری ها، باکتری های در حال رشد در سیستم های لوله کشی آب می باشند.

تک یاخته ها: این گروه شامل انواع انگل ها و ژیاردیا می باشد. وجود این انگل ها در آب می تواند بسیار خطرناک بوده و آسیب جدی به بدن ما وارد کند.

ویروس ها: برخی از ویروس ها که می تواند در آب وجود داشته باشند به طور بالقوه مضر و خطرناک هستند. در حالی که مواد ضد عفونی کننده آب معمولا بسیاری از ویروس ها را می کشد، برخی ار آنها ممکن است هنوز زنده مانده باشند.

خطرات مواد شیمیایی

آفت کش ها و علف کش ها: این نوع از عوامل شیمیایی بیماری زا عموما در مناطق روستایی و در آبهای زیر زمینی یافت می شوند که بطور کل در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند.

نیترات / نیتریت: منابع اصلی به وجود آورنده این مواد شیمیایی فاضلاب ها و کود های کشاورزی هستند. آبهای زیرزمینی در مناطق روستایی به احتمال زیاد دارای غلظت بالای نیترات هستند. در حالی که خود معمولا نیترات بی ضرر است، ولی تبدیل آن به نیتریت در بدن مشکلات فراوانی ایجاد می کند.

کلر: کلر و یا کلرامین است که معمولا برای حذف باکتری های مضر در آب استفاده می شوند، در مقدار بیش از اندازه مجاز می تواند برای بدن مضر باشد.

فلوراید: اضافه کردن فلوراید در آب آشامیدنی از دهه 1960 برای جلوگیری از پوسیدگی دندان در جهان معمول شده است. مصرف بیش از اندازه این ماده از طریق آب می تواند برای بدن ما و به خصوص نوزادان مضر باشد.

آلومینیوم: وجود مواد شیمیایی حاوی آلومینیوم در آب برخی مناطق گزارش شده است. مصرف این مواد از طریق آب آشامیدنی می تواند عوارض شدیدی در بدن ایجاد نماید.

بستن جستجو

سبد خرید

برگشت به بالا